UMS Sculptor

Ce este UMS Sculptor?

UMS Sculptor este primul dispozitiv proiectat pentru a elimina non-invaziv celulele de grăsime și a construi mușchi printr-o combinație de încălzire sincronizată cu frecvență radio și energie electromagnetică focalizată de înaltă intensitate (HIEMT) într-un singur tratament.


Avantaje

Eliminarea grăsimii localizate: UMS Sculptor contribuie la îndepărtarea grăsimii rezistente și localizate prin intermediul criolipolizei, proces ce îngheață și distruge celulele adipoase, fără a afecta țesuturile înconjurătoare. Celulele adipoase distruse sunt ulterior eliminate în mod natural de către organism.

Îmbunătățirea texturii pielii: Utilizând tehnologii precum radiofrecvența și cavitatea ultrasonică, tratamentele UMS Sculptor stimulează producția de colagen și elastină, conferind pielii un aspect mai ferm, suplu și revitalizat.

Tonifierea mușchilor: Prin stimularea electrică musculară integrată, UMS Sculptor contribuie la întărirea și tonifierea mușchilor, promovând astfel o siluetă mai conturată.

Reducerea celulitei: UMS Sculptor poate contribui la diminuarea aspectului de “coajă de portocală” asociat cu celulita, îmbunătățind circulația sanguină și stimulând procesele de drenaj limfatic.

 

Zone de tratat

  • Brațe
  • Abdomen
  • Șolduri
  • Fese
  • Gambe

Recomandări:

Rezultatele obținute prin utilizarea echipamentului pot fi de durată, cu condiția să se mențină un stil de viață sănătos și active.

Contraindicații:

Sarcină, diastaza abdominală, implant de tija metalică la nivelul zonei de tratamentului, inflamații ale pielii, infecții, boli cardiace, pacemaker, epilepsie și cancer.

 

 

UMS Sculptor