Epilare definitivă cu laser

Elypsion PRO U - laser de ultimă generație

Serviciul de epilare cu laser folosind aparatul Elysion Pro U este o metodă avansată și eficientă de îndepărtare a părului nedorit de pe diferite zone ale corpului. Elysion Pro U este un aparat laser medical de ultimă generație, proiectat special pentru a oferi rezultate excelente în ceea ce privește epilarea definitivă.

 

Elysion Pro U 3500W: Versatilitate și Eficiență pentru Toate Tipurile de Corp și de Păr

Elysion Pro U a fost creat pentru a funcționa cu o lungime de undă de 810 nm, astfel încât să poată îndepărta orice tip de păr de pe orice tip de piele. Puterea sa impresionantă de 3500 W garantează eficiență și siguranță maximă, asigurând în același timp o profitabilitate ridicată. Frecvența de repetiție a impulsurilor este de 3 Hz în modul static și 15 Hz în modul dinamic. De asemenea, dimensiunea spotului de 18×10 face ca Elysion Pro U să fie printre cele mai rapide, sigure, puternice și eficiente echipamente de pe piață. Este eficient chiar și pentru eliminarea părului rezidual după sesiunile anterioare.

Aparatul vine cu un aplicator de 18×10 mm: puterea mare, fluența ridicată și pulsurile ultra-scurte fac ca acesta să fie potrivit pentru toți pacienții.

Crystal Freeze: Siguranță și Confort

“Sistemul Crystal Freeze” reprezintă un mecanism de siguranță ce protejează pielea și oferă o senzație de confort în timpul tratamentului. Acest sistem are un efect dublu, evitând încălzirea excesivă a epidermei în timp ce impulsurile sunt emise și permitând răcirea zonei între impulsuri.

Puterea Diodă Superioară

Echipat cu cea mai puternică diodă din clasa sa, acest sistem menține temperatura constantă de 5°C la vârful aplicatorului, indiferent de durata utilizării, condițiile camerei sau temperatura pielii.

Noul Standard al Epilării cu Laser Diodă

Cocoon Medical a dezvoltat o nouă generație de epilare cu laser diodă. Elysion Pro U s-a poziționat ca unul dintre cele mai bune echipamente de pe piață datorită versatilității și eficienței sale. Acum cu o putere cu 75% mai mare și un spot mărit cu 80%!

Eficiență și Profitabilitate

Cu o putere de 3500 W, se garantează eficiență, profitabilitate și performanță superioară a echipamentului.

Epilarea Definitivă cu Laser – Avantaje și Procedură

Epilarea definitivă cu laser utilizează o undă laser a cărei energie este absorbită de melanină și transformată în căldură, distrugând astfel foliculii de păr. Elysion PRO U folosește principiul fototermolizei selective, distrugând doar foliculul de păr, fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

Numărul de Ședințe și Durata Tratamentului

Datorită faptului că nu toți foliculii de păr sunt în stare activă simultan, sunt necesare mai multe ședințe pentru eliminarea completă a firelor de păr. Numărul de ședințe variază în funcție de tipul pielii și tipul de păr al fiecăruia. Un număr de 3-8 ședințe pot duce la eliminarea definitivă a firelor de păr.

Siguranță și Confort

Efectele secundare ale epilării laser cu Elysion PRO U sunt minime. În general, nu este recomandată femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu tatuaje, cu infecții sau iritații ale pielii, persoanelor cu probleme oncologice sau aflate sub tratament medicamentos.

Avantajele Epilării Definitive cu Elysion PRO U

Toate tipurile de piele sunt potrivite pentru epilarea definitivă cu Elysion PRO U. Tehnologia laser elimină restricția de sezon, astfel că poți beneficia de tratament și vara. De asemenea, poți veni la sedința de epilare laser și dacă ai pielea bronzată. Rezultatele sunt definitive și tratamentul este lipsit de durere sau disconfort.

 

Pregătirea Pentru Sedințele de Epilare Definitivă cu Elysion Pro U

Înainte de a începe serile de epilare definitivă cu Elysion Pro U, este important să urmați câteva instrucțiuni cruciale începând cu cel puțin 4 săptămâni înainte de prima ședință și pe toată durata procesului de epilare cu laser:

  1. Evitați Metodele Tradiționale de Epilare: Nu aplicați ceară, nu utilizați creme depilatoare și evitați să smulgeți firele de păr cu aparate de epilat sau pensetă pe zonele care urmează să fie epilate cu cel puțin 4 săptămâni înainte de prima ședință.
  2. Opriți Epilarea cu Ceară După Începerea Tratamentului: După ce ați început ședințele de epilare cu laser, evitați complet epilarea cu ceară. În schimb, între ședințe, utilizați doar aparatul de ras pentru îndepărtarea părului. Nu smulgeți părul folosind niciun alt dispozitiv.
  3. Menstruație și Perioade Iritate: Înainte de prima ședință, evitați programarea la finalul menstruației sau imediat după aceasta. De asemenea, evitați orice altă formă de iritare sau rănire a pielii.
  4. Prepararea în Dimineața Ședinței: În dimineața în care aveți programată o ședință de epilare cu laser, radeți zona care urmează să fie tratată cu lama. Asigurați-vă că nu există răni sau iritații, deoarece nu se poate aplica laserul pe zonele afectate.
  5. Lungimea Firului de Păr: Firul de păr trebuie să fie tăiat cât mai scurt posibil pentru a permite laserului să se concentreze pe rădăcina firelor. Nu lăsați firul de păr să depășească suprafața pielii.
  6. Evitarea Medicamentelor Fotosensibile: Este interzis consumul de medicamente fotosensibile, cum ar fi antiinflamatoarele, antibioticele sau antidepresivele, înainte de ședințele de epilare.
  7. Săptămâna Anterioară Epilării: Cu o săptămână înainte de ședința de epilare cu laser, opriți expunerea la soare și alte proceduri cu laser pe zonele care urmează să fie tratate. Evitați și utilizarea cremelor exfoliante.
  8. Înainte de Fiecare Ședință: Înainte de fiecare ședință de epilare, evitați folosirea cremelor, parfumurilor sau oricăror alte produse cosmetice sau medicale pe zonele care urmează să fie epilate.

Respectarea acestor instrucțiuni va asigura că fiecare ședință de epilare definitivă cu Elysion Pro U va fi eficientă, confortabilă și va duce la rezultatele dorite.

Prețuri

IMPORTANT: Primele două ședințe de epilare se efectuează la 6 săptămâni. Ședința 3 se efectuează la 7 săptămâni. Restul de ședințe se efectuează la 8 săptămâni.