Remodelare corporală

Definește și sculptează-ți corpul

Ce este remodelarea corporală?

Remodelarea corporală reprezintă un set de proceduri și tratamente care ne ajută să combatem aspectele inestetice ale corpului nostru, care sunt rezultatul factorilor precum alimentația, sedentarismul, expunerea la soare și procesul natural de îmbătrânire. Aceste schimbări pot afecta atât aspectul fizic, cât și starea noastră de bine, iar procedurile de remodelare corporală ne oferă soluții pentru a îmbunătăți vizibil calitatea pielii și a ne simți mai bine în pielea noastră.

Care sunt efectele remodelării corporale cu Dalyance?

Efectele tratamentului de remodelare corporală asupra pielii sunt următoarele:

  1. Reducerea celulitei: Tratamentul Dalyance ajută la diminuarea aspectului celulitic, contribuind la o piele mai netedă și mai uniformă.

  2. Redobândirea elasticității pielii: Procedura stimulează producția de colagen și elastină, ajutând la restabilirea elasticității pielii și la diminuarea aspectului lăsat.

  3. Fermitate: Prin utilizarea radiofrecvenței și ultrasunetelor, tratamentul Dalyance contribuie la tonifierea și întărirea pielii, oferind un aspect mai ferm și mai tonifiat.

  4. Tonifiere: Procedura ajută la îmbunătățirea tonusului general al pielii, conferindu-i un aspect mai sănătos și mai tânăr.

  5. Reconturare: Prin reducerea grăsimii localizate și tonifierea pielii, tratamentul Dalyance poate contribui la conturarea și sculptarea zonelor problematice ale corpului.

  6. Aspect general îmbunătățit: Tratamentul de remodelare corporală Dalyance poate îmbunătăți în mod vizibil aspectul general al pielii, conferindu-i un aspect mai tânăr, mai sănătos și mai luminos.

Tratamentul de remodelare corporală se adresează celor care doresc o metodă nedureroasă de a reduce centimetrii în exces, de a diminua celulita și de a obține un aspect îmbunătățit al pielii. Procedura poate fi realizată pe toate tipurile de piele, atât de către femei, cât și de către bărbați, iar majoritatea zonelor corpului și ale feței sunt potrivite pentru tratamentul Dalyance.

Folosim echipamentul Dalyance produs de Cocoon Medical pentru combaterea celulitei, îmbunătățirea calității pielii și reducerea în circumferință a anumitor părți ale corpului.

Dalyance utilizează atât radiofrecvența, cât și ultrasunetele (cavitatia), ceea ce face ca tratamentele efectuate să fie mult mai eficiente într-un timp mai scurt.

Cavitatia este o metodă non-chirurgicală de reducere a celulitei și a grăsimilor localizate. Aceasta utilizează frecvențe radio și unde ultrasonice cu frecvență joasă pentru a descompune celulele adipoase. Prin formarea unor bule cavitationale, aceste unde exercită presiune asupra peretilor celulitei și le sparg. Odată sparte, apa și grăsimea sunt eliberate în organism și ulterior eliminate în mod natural prin sistemul limfatic.

În timpul unui tratament de remodelare corporală Dalyance, nu vei simți durere. Pacienții asociază chiar procedura cu un masaj de relaxare. În cazul terapiei cu ultrasunete, vei percepe sunetul generat de vibrații, însă pe parcursul ședinței te vei obișnui cu acesta și nu va fi deranjant.

Tratamentul Dalyance poate dura între 10 și 45 de minute, în funcție de zona tratată. Împreună vom identifica zona care urmează să fie tratată, vom discuta istoricul medical relevant, vom efectua măsurătorile necesare și vom înregistra toate informațiile în fișa pacientului. Terapeutul nostru va seta aparatul în mod corespunzător, va aplica un strat subțire de cremă cu glicerină (pentru radiofrecvență) sau gel conductor (pentru ultrasunete) și va începe tratamentul propriu-zis, trecând aplicatorul pe zona vizată.

Vizibilitatea rezultatelor variază în funcție de mai mulți factori, cum ar fi vârsta, sexul, zona tratată, alimentația și stilul de viață al fiecărui pacient. Tratamentul cu Dalyance oferă rezultate vizibile încă de la prima ședință, pacienții putând observa îmbunătățiri ale aspectului pielii, cu reducerea semnificativă a ridurilor și a celulitei. Totuși, rezultatele finale vor fi vizibile după finalizarea unui protocol de cel puțin 8 ședințe.

Subliniem faptul că radiofrecvența nu este un tratament pentru scăderea în greutate, ci pentru reducerea circumferinței prin diminuarea țesutului adipos localizat. Pentru o eficiență maximă în tratament, recomandăm asocierea protocolului de remodelare corporală cu procedura de criolipoliză Cooltech.

În perioada în care efectuați protocolul de tratament (și nu numai), vă recomandăm să consumați lichide în mod echilibrat pentru a ajuta organismul să metabolizeze mai rapid și mai ușor grăsimile.

Numărul de ședințe necesare poate varia de la un pacient la altul, însă în medie recomandăm aproximativ 12 ședințe la un interval de 7 zile pentru a obține rezultatele dorite. Chiar dacă efectele radiofrecvenței Dalyance sunt vizibile încă de la prima ședință, este necesară repetarea tratamentului. Aproximativ după 3 luni, fibroblastele vor construi colagen nou.

Procedura de remodelare corporală se desfășoară în condiții de maximă siguranță și confort pentru pacienți, utilizând cele mai sigure și performante echipamente din domeniul tratamentelor corporale și faciale. Scopul nostru este să obținem împreună cele mai bune rezultate, cât mai rapid și confortabil, cu cele mai mici riscuri.

În ceea ce privește efectele adverse, după tratament este posibil ca zona tratată să se înroșească și să se umfle, însă acest efect poate dura doar câteva minute sau câteva ore. Unii pacienți pot observa schimbări în ceea ce privește mirosul și culoarea urinei datorită eliminării toxinelor, însă aceste modificări fac parte dintr-un proces natural.

Există anumite contraindicații pentru procedura de remodelare corporală. Acestea includ sarcina, alăptarea, prezența de implanturi, stimulator cardiac sau dispozitive metalice, pacienții care suferă de cancer, boli autoimune sau contagioase, steatoză hepatică, leziuni vasculare, iritații ale pielii (cum ar fi eczemele și pruritul), herpes simplex și răni deschise.