Eliminare bărbie dublă

Scapă de gușă și bărbia dublă

Cum funcționează tratamentul de eliminare a bărbiei duble?

Aparatul Dalyance acționează asupra membranei celulelor de grăsime, subțiază stratul adipos în zona pe care o tratăm. Radiofrecvența ajută la elasticizarea pielii de pe bărbie și gât, conducând la întinderea pielii și diminuarea pliurilor inestetice și a bărbiei duble. Radiofrecvența stimulează producția de noi fibre de colagen și elastină, redând tenului un aspect întinerit.

       

Principalele cauze de apariție a bărbiei duble 

Pierderea elasticității și tonusului facial poate duce la apariția bărbiei duble. Procesul natural de îmbătrânire determină pierderea treptată a tonusului pielii, contribuind la formarea bărbiei duble.

Bărbia dublă poate apărea și din cauza excesului de greutate. Kilogramele în plus se distribuie uniform pe corp, inclusiv pe față. O dietă bogată în calorii, alimente procesate și grăsimi nesănătoase favorizează acumularea excesului de greutate și, implicit, a bărbiei duble.

De asemenea, există persoane slabe care se confruntă cu apariția bărbiei duble din cauza moștenirii genetice. Factorul genetic joacă un rol semnificativ în dezvoltarea acestei probleme. Persoanele care au rude de gradul 1 cu bărbie dublă sunt mai predispuse la a dezvolta această caracteristică.

Postura incorectă a capului și gâtului poate slăbi mușchii acestor zone, contribuind la formarea bărbiei duble. Persoanele care dorm pe perne foarte înalte, citesc întinse în pat sau petrec mult timp în poziții inconfortabile folosind dispozitive mobile sau tablete sunt mai susceptibile să dezvolte bărbia dublă.

Cine este predispus la apariția bărbiei duble?

Depozitele de grăsime din jurul bărbiei, cunoscute și sub denumirea de grăsime submentonieră, pot afecta pe oricine, independent de sex, vârstă sau greutate. În timp ce o față tânără are de obicei un contur neted între ureche și bărbie, o față îmbătrânită adesea prezintă lăsarea pielii în zona obrajilor. Tratamentele faciale cu DALYANCE redau aspectul tânăr al feței.

Cum scap de gușă?

Depozitele nedorite de sub bărbie pot rezista la dietă și exerciții fizice, ceea ce explică prezența “gușei” chiar și la persoanele care sunt în formă fizică. Cel mai eficient mod de a trata bărbia dublă este prin combinarea tratamentului cu Radiofrecvență și Vacuum.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea feței și gâtului își pierde elasticitatea din cauza scăderii producției de colagen. Tratamentele cu DALYANCE stimulează fibroblaștii și promovează sinteza de noi fibre de colagen și elastină.

Când devin vizibile rezultatele tratamentului?

Primele rezultate ale tratamentului cu DALYANCE devin vizibile după primele ședințe, însă este recomandat să efectuați cel puțin 6 ședințe, cu o frecvență de două ori pe săptămână, cu un interval de 72-96 de ore între ele.

În timpul tratamentului pentru reducerea bărbiei duble, se recomandă o dietă săracă în grăsimi. Zona bărbiei este mai rezistentă la schimbările dietetice și, în același timp, are o predispoziție la acumularea de grăsime.

În timpul procedurilor cu DALYANCE, se utilizează produse dermato-cosmetice speciale pentru reducerea localizată a grăsimilor. Aceste produse sunt activate de energia emisă de capul special al aparatului, obținându-se rezultate rapide.

Prețuri