Slăbire localizată prin Criolipoliză

Slăbește acolo unde îți dorești

Fara Durere si timp de recuperare
Tratament non-invaziv

Spre deosebire de metodele invazive de slabire localizata, precum liposuctia, criolipoliza Cooltech este un tratament complet non-invaziv, ce nu presupune nici un fel de incizie sau lezare a tegumentului. Cu Cooltech, puteti beneficia de toate beneficiile metodelor traditionale de slabire localizata, fara dezavantajele majore ale liposuctiei.

Criolipoliza Cooltech – Mod de Actiune

Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic. CoolTech este singurul device care raceste pana la – 8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita în timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la – 3 grade in 10 minute.

Etapele tratamentului CoolTech

Efectul de vacuum al CoolTech®️ retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata. Tratamentul nu trebuie sa dureze mai putin de 70 minute pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural.

 

Avantajele Pacientilor

Cu criolipoliza CoolTech, pacientii dumneavoastra vor beneficia de o serie de avantaje distincte:

• Tratament de slabire localizata non-invaziv;
• Revenire imediata la activitatile de zi cu zi, dupa tratament;
• Rezultate de durata;
• Eliminare pe cale naturala a grasimii localizate;

 

Pașii Tratamentului

Ce se Intampla dupa Criolipoliza Cooltech?

Odata distruse cu ajutorul criolipolizei, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitate de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte. Criolipoliza ramane una dintre cele mai eficiente metode de a slabi rapid si non-invaziv.

 

Sistem Eficient de Protectie a Dermului in Timpul Criolipolizei

Pe tot parcursul tratamentului, pielea este protejata de o membrana speciala Cooltech, care previne efectele negative ale temperaturilor scazute asupra suprafetei pielii, fara a nega insa efectul de slabire localizata al criolipolizei.

 

Pe ce zone de tratament se poate lucra cu Cooltech?

• Abdomen
• Fese
• Genunchi
• Solduri
• Coapse
• Picioare
• Gusa
• Pliuri Axila
• Linie sutien

Aparatul Cooltech include aplicatori speciali pentru toate zonele de tratament.

Efectele tehnologiei din spatele aparatului Cooltech sunt dovedite clinic, pe baza a peste 1 milion de tratamente;
Satisfacţia clienţilor atinge o rată de 95%, procent documentat de dezvoltatorii aparatului.

 

Prețuri - Slabire localizată prin criolipoliză

IMPORTANT: Ședințele se efectuează la o distanță de 8 săptămâni. Se pot efectua maxim 3 ședințe pe an.