Lifting Facial

Rejuvenare facială cu Dalyance

Rejuvenarea facială reprezintă un ansamblu de proceduri menite să îmbunătățească aspectul pielii prin abordarea unei varietăți de probleme precum semnele de îmbătrânire cum ar fi ridurile, hiperpigmentarea, acnee și urmele lăsate de aceasta, melasma, petele cauzate de expunerea excesivă la soare, precum și probleme legate de elasticitatea și fermitatea pielii.

Vă punem la dispoziție tehnologia avansată Dalyance dezvoltată de Cocoon Medical, care utilizează radiofrecvența și ultrasunetele pentru a stimula producția de colagen și elastină, în scopul de a reda vitalitate pielii și de a contura în mod mai pronunțat trăsăturile faciale.

 

Care sunt efectele tratamentului de rejuvenare facială cu Dalyance?

Tratamentul Dalyance reprezintă soluția optimă pentru o piele revitalizată, oferind pacienților rezultate vizibile chiar de la prima ședință. Avantajele aduse de procedura Dalyance includ:

Cum te simți pe parcursul unui tratament de rejuvenare facială Dalyance?

Această procedură non-invazivă este complet lipsită de disconfort, în timpul întregului tratament vei simți doar căldura delicată emanată de aplicator. Pacienții noștri asociază experiența tratamentului de rejuvenare facială Dalyance cu senzația oferită de un masaj relaxant.

În etapa inițială, vom identifica zona ce urmează a fi tratată (față, gât și/sau decolteu), urmând o discuție privind istoricul medical relevant. Ulterior, vom completa fișa pacientului cu toate informațiile necesare.

Este important ca zona ce va fi supusă tratamentului să fie lipsită de urme de machiaj sau cremă, astfel terapeutul va efectua o curățare sau demachiere a suprafeței respective. Apoi, aparatul va fi calibrat cu setările potrivite pentru nevoile tale. În continuare, va fi aplicat un strat subțire de crema anti-îmbătrânire Eneya cu glicerină, pregătind astfel terenul pentru începerea procedurii în sine.

Utilizând radiofrecvența controlată, vom încălzi țesutul în mod controlat, temperatura externă putând atinge 42°C, însă fără a genera efecte secundare sau a deteriora țesuturile. Caldura emisă de aplicator va iniția o reacție termică ce stimulează producția de elastină și colagen – elemente fundamentale pentru fermitatea și elasticitatea pielii.

Durata procedurii poate varia între 10 și 45 de minute, în funcție de zona tratată, iar rezultatele sunt vizibile instantaneu, oferind un efect de lifting și o îmbunătățire a aspectului pielii.

Impactul trecerii timpului, expunerea la soare, dieta și lipsa de activitate fizică sunt doar câțiva dintre factorii care influențează aspectul și starea pielii noastre. Fața, fiind cea mai expusă zonă, este prima care reflectă aceste efecte.

Cu bucurie, avem la dispoziție tehnologii care vin în ajutorul nostru, oferind tratamente complete, rapid executabile și simplu de realizat pentru revitalizarea pielii. Aceste opțiuni sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați care doresc să mențină o aparență tânără sau care își propun să îmbunătățească sănătatea și aspectul pielii.

Tehnologia Dalyance ne permite să restabilim fermitatea pielii, să diminuăm ridurile și liniile fine de expresie, să atenuăm pungile de sub ochi, să redfinim conturul feței și să obținem o senzație instantă de lifting.

Efectele rejuvenării faciale se manifestă imediat, pielea prezentându-se vizibil mai fermă, mai tonifiată și ridurile fine atenuate. Pentru beneficii pe termen lung, terapeutul nostru va lucra împreună cu tine pentru a contura un protocol de tratament personalizat, de obicei constând într-un număr de 6 până la 8 sesiuni. De asemenea, vor fi recomandate sesiuni periodice de întreținere la interval de aproximativ 3 luni.

Există posibilitatea ca zona tratată să prezinte înroșire temporară, însă acest efect nu ar trebui să dureze mai mult de 24 de ore.

Nu sunt recomandate tratamentele în următoarele cazuri: în caz de epilepsie, pe perioada sarcinii și alăptării, în prezența herpesului simplu activ în zona tratată, în caz de lupus eritematos sistemic sau cutanat, porfirie, administrarea de medicamente de tip isotretinoin sau tetraciclină, precum și în cazul unor afecțiuni ale sistemului imunitar sau ale sistemului endocrin care nu sunt sub supraveghere medicală.

Prețuri