Capsula de masaj 4D Komeder Valleta Deluxe

Noi dimensiuni ale relaxării

Astăzi, masajul nu este un lux, masajul a devenit o necesitate.
Aveți la îndemână o nouă tehnologie de masaj 4D, plus 23 de programe automate și 11 tehnici de masaj.

 

Suferiți de dureri lombare, contracturi musculare, dureri cervicale și rigiditate?
Veleta este acum fotoliul care se poate ocupa de toate!

Dotat cu un program de scanare a utilizatorului, VELETA II DELUXE este conceput pentru a-i mulțumi inclusiv pe cei cu înălțimi de peste 1,90 metri. Spătarul fotoliului se ajustează, iar robotul de masaj urcă și coboară suficient de mult pentru a efectua un masaj cervical sau lombar de excepție.

Indiferent dacă vă doriți masaj lombar, cervical sau masaj pentru picioare și tălpi, fotoliul VELETA II DELUXE poate executa toate aceste tipuri de masaj. Musculatura paravertebrală este extrem de bine revitalizată cu ajutorul tehnologiei 4D, iar sistemul de încălzire este utilizat pentru a relaxa musculatura.

VELETA II DELUXE oferă încălzire pentru spate

Încălzirea accentuează eficiența masajului înlăturând senzația de frig pe timpul iernii. Odată activată funcția de încălzire, pernele de aer din zona lombară se încălzesc treptat facilitând relaxarea musculaturii.

4 Perne multistrat pentru spate și două bretele pentru piept

Intensitatea masajului 4D se poate regla folosind setările robotului de masaj 4D sau adăugând și îndepărtând cele 4 perne multistrat de pe spătarul fotoliului. Cele două bretele ce se pot așeza deasupra pieptului, prin funcția lor de încălzire, asigură un confort perfect în timpul masajului.

Masajul brațelor cu perne cu aer

Pernele cu aer respectă curbura brațelor, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj vă va relaxa și revigora brațele și palmele.

VELETA II DELUXE este un fotoliu perfect pentru persoanele înalte, fiind capabil să își extindă suportul dedicat gambelor cu 20 de cm

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maximă a extinderii fiind de 20 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

Reflexoterapia normalizează funcțiile organismului

După o zi petrecută în picioare sau după un efort fizic consistent, masajul tălpilor va elimina rapid oboseala acumulată. Reflexoterapia stimulează activitatea centrilor nervoși iar VELETA II DELUXE va executa acest masaj folosind o plăcuță echipată cu role.

Reflexoterapia este un tip de masaj necesar pentru eliminarea rapidă a oboselii

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

VELETA II DELUXE sau cele 23 de programe automate de masaj 4D

O experiență completă e o experiență care vă va da voie să alegeți exact ceea ce vi se potrivește. Dotat cu 23 de programe diferite, VELETA II DELUXE vă oferă posibilitatea de a descoperi și alege programul preferat, în funcție de momentul zilei, în funcție de intensitatea dorită sau programe cu focus pe anumite zone ale corpului.

Butonul Zero Gravity vă oferă relaxarea perfectă

Funcția antigravitațională a fotoliului de masaj VELETA II DELUXE vă propune o poziție care va simula starea de imponderabilitate. Prin apelarea “Zero Gravity” coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel, orizontal, cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.