Drenaj Limfatic

Ce este drenajul limfatic?

Drenajul limfatic este o metodă terapeutică tradițională și clinic validată, cu scopul de a ajuta la detoxifierea organismului și eliminarea excesului de lichide.

Presoterapia BTL 6000 LYMPHASTIM: O Soluție Avansată

Presoterapia BTL 6000 LYMPHASTIM este o tehnică de drenaj limfatic de ultimă generație, cu potențialul de a reduce retentia de lichide și de a detoxifia corpul. Acest dispozitiv poate contribui, de asemenea, la reducerea aspectului celulitei și la eliminarea fluidului acumulat în nodurile limfatice după diverse proceduri de remodelare corporală.

Tehnologia BTL LYMPHASTIM: Peste Drenajul Manual

BTL 6000 LYMPHASTIM utilizează manșoane speciale cu camere multiple suprapuse, care oferă un masaj profund ce stimulează circulația limfei. Această tehnologie se bazează pe algoritmi dezvoltați pe baza cercetărilor clinice efectuate de BTL, asigurând o distribuție precisă a presiunii pe zona tratată. În comparație cu drenajul manual, care depinde de abilitățile terapeutului, dispozitivul BTL oferă rezultate consistente și eliminate factorul uman.

Beneficiile Drenajului Limfatic cu BTL 6000 LYMPHASTIM

Drenajul limfatic prin presoterapie poate:

  1. Reduce balonarea și umflarea, conferind o senzație de ușurare.
  2. Contribui la descompunerea celulitei și a celulelor de grăsime.
  3. Îmbunătăți aspectul pielii, conferindu-i strălucire.
  4. Optimiza rezultatele procedurilor de remodelare corporală.
  5. Elibera tensiunea din corp și promova relaxarea.

Când este Recomandat Drenajul Limfatic?

 

Presoterapia oferită de BTL 6000 LYMPHASTIM reprezintă o alternativă la drenajul limfatic realizat manual prin masaj. Sistemul limfatic este esențial pentru buna funcționare a sistemului imunitar și face parte din sistemul circulator al corpului. Acest sistem constă dintr-o complexă rețea de vase limfatice, responsabile pentru transportul fluidului limfatic.

Fluidul limfatic este compus din celule albe din sânge, grăsimi și bacterii, acumulându-se în întregul corp ca urmare a proceselor fiziologice precum digestia. Spre deosebire de sistemul circulator sanguin, sistemul limfatic nu are un motor central, așa cum este inima. Astfel, funcționarea corectă a acestuia depinde de contractia mușchilor pentru a pune în mișcare acest fluid.

Persoanele care duc un stil de viață sedentar, fără exerciții regulate, prezintă adesea un sistem limfatic cu circulație deficitară, ceea ce poate duce la acumularea de toxine în organism. În cazul în care cineva se confruntă cu circulație slabă sau edeme, presoterapia poate fi de ajutor în drenarea acestui fluid și îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Drenajul limfatic este recomandat după procedurile de remodelare corporală pentru eliminarea toxinelor și accelerarea procesului de regenerare. Este, de asemenea, esențial după procedurile de remodelare corporală cu Dalyance sau slăbire localizată Cooltech pentru a reduce retentia de lichide.

 

Când Să Evitați Drenajul Limfatic?

Presoterapia BTL 6000 LYMPHASTIM este sigură pentru adulți, cu excepția situațiilor cum ar fi sarcina, intervențiile chirurgicale recente sau problemele de sănătate severe. În aceste cazuri, este indicat să consultați un medic.

Drenajul Limfatic și Slăbirea

Drenajul limfatic nu în sine duce la slăbire, dar este esențial în procesul de eliminare a toxinelor acumulate în urma procedurilor de remodelare corporală. Acesta contribuie la obținerea rezultatelor dorite mai rapid și la eliminarea retentiei de lichide.

De ce BTL 6000 LYMPHASTIM Este Superior

BTL 6000 LYMPHASTIM se remarcă prin tehnologia sa avansată, bazată pe studii clinice de peste 15 ani, și algoritmii care asigură o distribuție precisă a presiunii.

Acest dispozitiv oferă programe predefinite pentru nevoile specifice ale fiecărui client și elimină variabilitatea asociată cu drenajul manual.

Prețuri - Drenaj limfatic